Cartier Hub

Primul hub educațional și comunitar din cartier!

Pentru că este un spațiu dedicat comunității, te încurajăm să te bucuri de resursele hub-ului, dar, în egală măsură, să contribui cu ce știi, ce ai și ce poți să oferi mai departe comunității: informații, idei, resurse, timp, consiliere.

Spațiu dedicat comunității

Te încurajăm să te bucuri de resursele hub-ului, dar, în egală măsură, să contribui cu ce știi, ce ai și ce poți să oferi mai departe comunității: informații, idei, resurse, timp, consiliere.

Cooperare

Cartier hub este o inițiativă Ceetrus, susținut la Brașov de Kasper Development și implementat de Learnex.

Ce este cartier hub

Cartier hub este un spațiu de cursuri, evenimente educaționale și de antreprenoriat pentru comunitatea din cartier, și nu numai.

Zilele Porților Deschise

Zilele de 25, 26 și 27 octombrie sunt dedicate Zilelor Porților Deschise al celui de-al doilea hub comunitar, Cartier hub, deschis de această dată la Brașov, la Cartier Coresi.

De ce ne dorim acest lucru?

Punem aici bazele unui spațiu public în care ne adunăm, ne cunoaștem, interacționăm, ieșim din online și din capcanele lui și redevenim umani, empatici și pro activi.
Cartier HUB este un spațiu colorat, confortabil în care să lucrezi sau să te relaxezi și unde proiectele tale prind viață. Aici ai acces la idei, resurse, perspective, oameni, cărți, ateliere și evenimente ca tu să devii un om mai bun pentru tine și pentru cartier.

Știință și creativitate prin comunitate de la LearnEx

Cartier Hub este un spațiu de cursuri, evenimente educaționale și de antreprenoriat pentru comunitatea din cartier, și nu numai.

Cartier Hub e locul care îți satisface curiozitatea și dorința de nou, prin știință, tehnologie și creativitate.

Facilități

icons-01

High-speed Wi-Fi

icons-02

Sală de programare

icons-03

Touchscreen

icons-04

Sală de studiu (After School)

icons-05

Echipamente robotică/LEGO

icons-06

Sală de întâlniri/ evenimente

icons-07

Ludotecă

icons-08

Echipamente programare

icons-09

Chicinetă utilată

icons-10

Spațiu de joacă în weekend

Scopul

Scopul Cartier Hub este de a crea proiecte care să îi inspire pe copii și pe tinerii astfel încât să-şi prefigureze viitorul profesional, ca oameni de știință, constructori, ingineri și artiști.

Ceetrus

Ceetrus susține activitatea LearnEx de a dezvolta un hub educațional și comunitar pentru locuitorii Cartierului Coresi și, bineînţeles, pentru toti brasovenii din oraş şi din orice tip de comunitate.

Cartier Hub

High-speed Wi-Fi | Sală de programare | Sală de studiu (After School) | Echipamente programare | Ludotecă | Spațiu de joacă în weekend | Chicinetă utilată | Echipamente robotică/LEGO